Sokken van PAW Patrol

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als uw (klein)kind gek is op PAW Patrol, dan is het een uitstekend idee om een paar sokken van PAW Patrol te bestellen bij DaRu-Deals. Zo gaat de kleine elke dag met plezier naar school, omdat hij of zij elke dag zijn of haar heldhaftige hondenvriendjes bij heeft!

 Sokken van PAW Patrol

 Bekijk ook onze andere sokken:

Nu shoppen

Sokken van uw kinderen hun favoriete karakters uit PAW Patrol

Wanneer u PAW Patrol-sokken wilt bestellen, heeft u bij ons de keuze uit sokken met alle favoriete karakters van uw (klein)kinderen. Is Marshall de brandweerhond de favoriet? Of gaat de voorkeur uit naar Chase de politiepup? U vindt sokken met al deze karakters en meer in ons aanbod! Welke sokken van PAW Patrol gaat u als cadeautje bestellen? Waar u ook voor kiest, één ding is zeker: met de sokken uit ons aanbod hoort uw (klein)kind er helemaal bij!

Plaats een bestelling en profiteer van gunstige voorwaarden

Heeft u een leuk paar PAW Patrol-sokken gevonden dat u graag wilt bestellen? Vergeet dan niet om ook de rest van ons aanbod aan licentieartikelen van PAW Patrol te verkennen. Naast sokken, vindt u bij ons namelijk ook slippers van PAW Patrol en PAW Patrol-ondergoed. Er is dus genoeg verkrijgbaar om uw (klein)kind helemaal in de stijl van de heldhaftige pups te kleden! Ontdek het allemaal en plaats uw bestelling. Bij besteding vanaf € 40,- profiteert u van gratis, snelle verzending binnen Nederland en België. Indien u vragen heeft over het aanbod of onze verzendmethodes, neemt u contact met ons op door te bellen naar +316-51580623 of via het contactformulier.