Slippers van PAW Patrol

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als uw zoon of dochter een groot fan is van PAW Patrol, dan mag een paar slippers uit ons aanbod niet in hun garderobe ontbreken. We verkopen slippers van PAW Patrol met opdruk van de heldhaftige puppy’s voor zowel jongens als meiden. Welk karakter is het favoriet van uw kind? Ontdek of het juiste paar verkrijgbaar is!

 

PAW Patrol slippers

 Bekijk ook onze andere Slippers:

Nu shoppen

Van PAW Patrol koopt u bij ons verschillende soorten slippers

Niet alleen de opdruk van de slippers varieert, dat geldt ook voor de soort slippers. Vindt uw kleine teenslippers vervelend? Ga dan voor een paar stoere badslippers. Naast deze twee soorten verkopen we ook teenslippers met een bandje achter de enkel, zodat ze goed blijven zitten aan de voetjes. Om comfort maakt u zich dus geen zorgen. Het enige dat u dient te overwegen, is welke heldhaftige hond de lieveling is van uw zoon of dochter, zodat u de juiste PAW Patrol-slippers uit ons aanbod bestelt!

Verken onze andere artikelen

Niet alleen voor slippers van PAW Patrol kunt u bij DaRu-Deals terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van kinderbestek van PAW Patrol voor uw kleine? Leuker kunt u het eten niet maken! Daarnaast vindt u bij ons licentieartikelen van andere tv-series en films, zoals Disney Cars-sokken. Ontdek het volledige aanbod en bestel al uw gewenste artikelen. Bij besteding van minimaal € 40,- verzenden wij uw bestelling kosteloos binnen Nederland en België. Heeft u voorafgaand aan het bestellen vragen? Neem dan contact met ons op via +316-51580623 of het contactformulier.