Over ons

Hoi ik ben Sonja en woon in Achtmaal een dorp onder Zundert tegen de Belgische grens.

In 2012 ben ik begonnen met de verkoop van originele Disney kinderkleding met licentie, puur uit hobby en omdat ik toen zelf twee kleine kinderen had. In het begin stond ik vooral op braderieën en jaarmarkten. Ik merkte al vrij snel dat er ook vraag was om buiten de markten om kleding te kunnen bestellen. En dan niet alleen seizoensgebonden maar het hele jaar door. In overleg met mijn man ben ik hierin gaan investeren en heb ik een eerste webshop gestart. Ik wil graag kwalitatief goede producten verkopen voor een prijs die voor iedereen betaalbaar is. Zowel voor het hogere als lagere segment in de samenleving.

Het aanbod op de site is deels afhankelijk van de vraag vanuit de markt, ik probeer goed op de hoogte te blijven van de trends in de film- en seriewereld van onder andere Nickelodeon en Disney. Hierdoor wordt het aanbod ook steeds uitgebreid met nieuwe producten.

U bent als klant ook belangrijk, als u iets specifieks zoekt laat het mij weten en ik ga voor u op zoek.

Ik vind het zelf ook prettig om zoveel mogelijk bij één winkel te bestellen, daarom bied ik ook een breed assortiment, van sokken en ondergoed tot t-shirt, longsleeve, en jassen, van baby pyjama tot pyjama voor volwassenen. Maar ook lampjes, dekbedden, bestek…. teveel om op te noemen.

Zolang er kinderen en of volwassenen zijn die graag kleding of accessoires van hun favoriete (strip)held willen geeft dit mij motivatie om in de toekomst het assortiment uit te blijven breiden of te vernieuwen.

Inmiddels is de website uitgegroeid tot wat hij nu is en is mijn hobby mijn werk geworden.

Nieuwsgierig geworden neem hier dan snel een kijkje.