Disney Cars sokken

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Waarom zou u uw zoontje saaie sokken aantrekken, als hij ook van Disney Cars leuke sokken kan dragen? Sokken hoeven niet saai te zijn! Met een paar sokken van Disney Cars neemt uw zoontje de avonturen van Bliksem McQueen voortaan overal mee naartoe.

 cars sokken

 Bekijk ook onze andere sokken:

Nu shoppen

Disney Cars-sokken kopen bij dé webshop voor licentieartikelen

Wanneer u uw zoontje graag wilt verblijden met sokken van Disney Cars, kunt u uitstekend terecht bij DaRu-Deals. Wij zijn dé webshop voor het kopen van licentieartikelen van u en uw kinderen hun favoriete films en series. Ons aanbod aan Disney Cars-licentieartikelen bevat een breed scala aan artikelen, uiteenlopend van raceauto’s tot 3-pack sokken, Cars-ondergoed en nog veel meer!

Neem een kijkje in het aanbod

Neem de tijd om het volledige assortiment in onze webshop te bekijken. We verkopen namelijk veel meer dan enkel artikelen van Cars. Wat dacht u van een stoere brandweermanpyjama voor uw zoontje? Kijk rustig rond en rond uw bestelling af nadat u klaar bent met winkelen. Wanneer u voor 17.30 uur bestelt en betaalt, ontvangt u alles de volgende werkdag al. Dit is bovendien gratis binnen Nederland en België bij besteding van minimaal € 50,-. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +316-51580623 of het contactformulier.