Brandweermanpyjama

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

In een brandweermanpyjama zijn avontuurlijke dromen over in de toekomst brandweerman worden gegarandeerd! Kies voor een brandweermanpyjama van de bekende brandweerman Sam, of ga voor een pyjama van de PAW Patrol-pup Marshall. Waar is uw zoontje fan van?

 

Brandweer pyjama

 Bekijk ook onze andere sokken:

Nu shoppen

Een goede nachtrust in een comfortabele brandweermanpyjama

Of u nu gaat voor een brandweermanpyjama van PAW Patrol of brandweerman Sam, één ding is zeker: uw kind gaat een comfortabele nachtrust tegemoet. De pyjama’s in ons aanbod zien er namelijk niet alleen hartstikke leuk uit, maar zijn ook nog eens comfortabel! Bovendien heeft u de keuze uit pyjama’s met lange mouwen voor de winter en shortama’s voor de warme zomerdagen. Er is dus altijd een geschikte pyjama voor uw kleine te vinden!

Verken ook de rest van de collectie

Zoek een leuke pyjama voor uw (klein)kind uit en verken daarna de rest van onze collectie. U vindt namelijk nog veel meer licentieartikelen van populaire films en series in ons aanbod. Wat dacht u van een leuke pyjama van Frozen voor uw dochter? Of sokken van PAW Patrol? Ontdek het allemaal en bestel de gewenst artikelen. Bij besteding vanaf € 40,- profiteert u van kosteloze verzending binnen Nederland en België. Wilt u meer over DaRu-Deals weten of heeft u andere vragen? Bel dan naar +316-51580623 of vul het contactformulier in.