Pyjama van Frozen

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Uw (klein)kind slaapt vast en zeker lekker in een pyjama van Frozen! Bij Daru-Deals vindt u een divers aanbod aan pyjama’s van deze populaire films, waar kinderen wereldwijd door gefascineerd zijn. In welke pyjama van Frozen geniet uw kleine van een comfortabele nachtrust? Maak uw keuze!

 Pyjama Frozen

 Bekijk ook onze andere pyjama's:

Nu shoppen

Een comfortabele pyjama van de populaire Disneyfilm Frozen

Staan de films van Frozen bij jullie thuis op repeat en loopt uw dochter de hele dag rond in haar Elsa-jurk? Dan mag een pyjama natuurlijk niet ontbreken in de collectie van Frozenartikelen van uw kind. Gelukkig is daar DaRu-Deals: een webshop vol licentieartikelen van de populairste films en series. Bij ons vindt u een pyjama van Frozen met een opdruk van Anna, Elsa of Olaf, gemaakt van een heerlijke zachte stof. Hiermee weet u zeker dat uw kind als een blok in slaap valt en leuke dromen beleeft!

Profiteer van gunstige voorwaarden

Zoek een pyjama uit en verken vervolgens onze overige collectie aan artikelen van Frozen, met onder meer ondergoed en sokken. Heeft u alles gevonden wat u voor uw (klein)dochter wilt kopen? Plaats dan een bestelling en profiteer van gunstige voorwaarden, zoals gratis verzending in Nederland en België bij besteding vanaf € 40,- én snelle levering. Wilt u meer weten over deze voorwaarden, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar +316-51580623 of vul het contactformulier in.