Ondergoed van Frozen

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als uw (klein)dochter elke week opnieuw naar de avonturen van Elsa, Anna en Olaf kijkt, dan is het een uitstekend idee om ondergoed van Frozen voor haar te kopen! Hierdoor springt ze elke ochtend vol energie haar bed uit en kleedt ze zich met plezier aan om aan de dag te beginnen.

 

Ondergoed van Frozen

 Bekijk ook onze andere ondergoed:

Nu shoppen

Ondergoed met een opdruk van de karakters uit Frozen

Meisjes wereldwijd lopen rond in blauwe prinsessenjurken geïnspireerd op de jurk van Elsa uit Frozen. Is ook uw (klein)dochter gefascineerd door de ijsprinsessen en de gezellige sneeuwpop Olaf? Maak haar collectie dan compleet en koop ondergoed van Frozen. Wij verkopen zowel ondergoedsetjes met een onderbroek en hemdje, als losse hipsters voor stoere meiden. Waarmee verblijdt u uw kleine? Ontdek het aanbod van DaRu-Deals!

Bestel en profiteer van snelle verzending

Heeft u ondergoed van Frozen gevonden voor uw (klein)dochter? Voeg dan de juiste maat toe aan uw winkelmandje en verken ook onze andere artikelen, waaronder sjaals en sokken van Frozen. Wanneer u alles heeft gevonden, plaatst u direct uw bestelling. Wanneer u dit voor 15.00 uur doet, verzenden wij het pakket dezelfde werkdag. Bovendien profiteert u bij een minimale besteding van € 40,- van kosteloze verzending binnen Nederland en België. Wacht dus niet langer en profiteer van onze gunstige voorwaarden! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +316-51580623 of het contactformulier.