Sokken van Frozen

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als u sokken van Frozen in de kast van uw kleine legt, kijkt zij er elke ochtend naar uit om zich aan te kleden en naar school te gaan! In het aanbod aan licentieartikelen van DaRu-Deals vindt u een zeer ruim assortiment aan artikelen van Frozen, waaronder verschillende sokken. Welk paar gaat u bestellen?

 Sokken Frozen

 Bekijk ook onze andere sokken:

Nu shoppen

Sokken met de favoriete personages van uw kinderen uit de films van Frozen

Sinds de populaire Disneyfilm Frozen uit is, zijn jonge kinderen wereldwijd in de ban van de prinsessen Anna en Elsa en sneeuwpop Olaf. Geldt dit ook uw kleine, en koopt u daarom graag licentieartikelen van deze populaire personages? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Ons assortiment aan sokken van Frozen bevat sokken met alle drie deze populaire karakters. Zo staat uw kind in de ochtend voortaan te springen om zichzelf aan te kleden!

Verken ook ons overige aanbod

Wij bieden niet alleen sokken van Frozen aan; u vindt nog veel meer licentieartikelen van Frozen in ons aanbod! Wat dacht u van een pyjama van Frozen of kinderbestek? Verken ons volledige assortiment en voeg alle gewenste artikelen toe aan uw winkelmandje. Bent u klaar met winkelen? Plaats dan uw bestelling en profiteer van snelle levering. Wanneer u meer dan € 40,- besteedt, wordt de bestelling gratis verzonden binnen Nederland en België. Heeft u hier vragen over, of wilt u meer over het aanbod weten? Neem dan contact met ons op via +316-51580623 of het contactformulier.