Kinderbestek van Frozen

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als uw dochter een groot fan van Frozen is, maakt u haar vast blij met kinderbestek van Frozen! Deze sets zijn ideaal om te leren eten met bestek, maar zijn natuurlijk ook geschikt om het eten een stuk plezieriger te maken. Zo voert u nooit meer een strijd aan tafel tijdens het avondeten.

Frozen kinderbestek

 Bekijk ook onze andere soorten kinderbestek:

Nu shoppen

Het avondmaal wordt een stuk gezelliger met kinderbestek van Frozen

Elke ouder kent het wel: de kinderen hebben geen zin om te eten of lusten het niet. Weet u niet hoe u het toch gezelliger maakt tijdens het avondeten? Wat dacht u ervan om uw dochter te laten eten met kinderbestek met haar favoriete prinsessen uit Frozen! Zo staat uw dochter elke avond te springen om aan tafel te gaan en wordt het avondeten voor het hele gezin een stuk plezieriger. Dat wil toch elke ouder? U vindt het bestek bij DaRu-Deals!

Bestel vandaag en profiteer morgen

Bestel en betaal uw kinderbestek van Frozen vandaag voor 17.30 uur, dan verzenden wij het dezelfde werkdag nog en heeft u er morgen al profijt van. Wanneer u niet alleen kinderbestek van Frozen, maar ook van PAW Patrol en eventuele andere artikelen, zoals een longsleeve van Frozen, bestelt, verzenden wij uw bestelling gratis binnen Nederland en België (vanaf € 50,-). Wilt u meer weten over wat u allemaal in ons aanbod vindt? Of heeft u suggesties voor ons assortiment? Neem dan contact met ons op via +316-51580623 of het contactformulier.