Longsleeve van Frozen

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Met een longsleeve van Frozen steelt uw dochter echt de show op school! Een dergelijk shirt is een must-have voor elke fan van de populaire Disneyfilm. Koopt u het shirt met lange mouwen voor uw dochter of kleindochter? Dan kunt u een grote glimlach op haar gezichtje verwachten!

 Frozen longsleeve

 Bekijk ook onze andere longsleeves:

Nu shoppen

Een mooie longsleeve van Frozen kopen als cadeau of gewoon zomaar

De longsleeve van Frozen die we bij DaRu-Deals verkopen is het perfecte cadeau voor elk meisje. Welke jongedame is er nu niet gek op Frozen? Natuurlijk kunt u het shirt ook gewoon zomaar kopen voor uw (klein)dochter. Zo is de longsleeve een goed alternatief wanneer uw dochter het liefst alleen nog maar prinsessenjurken van Frozen draagt. Zo stuurt u haar toch nog zonder prinsessenjurk naar school!

Ontdek de rest van onze collectie

Bent u op zoek naar nog meer leuke licentieartikelen van Frozen? Wat dacht u dan van een echte Frozen-sjaal of een mooie nachtlamp van Frozen? Kijk rustig rond in onze webshop en voeg al uw gewenste artikelen toe aan uw winkelmandje. Wanneer u bestelt en meer dan € 40,- besteedt, sturen wij uw bestelling kosteloos naar u op in Nederland en België. Heeft u vragen voordat u gaat bestellen? Dan bereikt u ons via +316-51580623 of het contactformulier.