PAW Patrol-ondergoed

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

U voert niet langer een strijd met de kinderen in de ochtend, wanneer u van PAW Patrol leuk ondergoed voor hen klaar heeft liggen! Uw kinderen springen voortaan elke ochtend met plezier uit bed om zich aan te kleden en naar school te gaan.

 

PAW Patrol-ondergoed

 Bekijk ook onze andere ondergoed:

Nu shoppen

Voor jongens en meiden koopt u van PAW Patrol fijn ondergoed

Zowel voor jongens als meiden vindt u verschillende soorten ondergoed van PAW Patrol in ons aanbod. Voor de jongens en meiden zijn er ondergoedsetjes, bestaande uit een onderbroek en hemdje, verkrijgbaar. Daarnaast zijn er voor de jongens boxershorts te koop en voor de meiden comfortabele hipsters. Voor welk ondergoed uit ons aanbod aan PAW Patrol-artikelen u ook kiest: stuk voor stuk zijn ze bedrukt met de favoriete PAW Patrol-karakters van uw kinderen!

Ontdek al onze artikelen en plaats uw bestelling

Bekijk direct al ons ondergoed van PAW Patrol en selecteer de juiste maten voor uw kinderen. Verken daarna ook zeker de rest van ons aanbod aan licentieartikelen met onder meer PAW Patrol-pyjama’s en ondergoed van Frozen. Bent u klaar om te bestellen? Doe dit dan voor 17.30 uur en u ontvangt alles de volgende werkdag. Bij besteding van minimaal € 50,- profiteert u bovendien van gratis verzending binnen Nederland en België. Heeft u vragen of wilt u meer weten over DaRu-Deals? Neem dan contact met ons op via +316-51580623 of het contactformulier.