Rocky PAW Patrol-pyjama's

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als Rocky het favoriete PAW Patrol karakter van uw kleine is, dan is het een uitstekend idee om ons aanbod aan pyjama’s van deze tv-serie te bekijken. In ons aanbod aan pyjama’s vindt u namelijk ook een pyjama van Rocky uit Paw Patrol. Zo valt uw kleine lekker in slaap en zijn avontuurlijke dromen gegarandeerd!

Rocky PAW Patrol-pyjama’s

 Bekijk ook onze andere pyjama's:

Nu shoppen

Rocky en andere karakters uit PAW Patrol komen terug in ons aanbod aan pyjama’s

Een pyjama met de heldhaftige Rocky is natuurlijk hartstikke leuk als dit het favoriete karakter van uw zoon of dochter is. Echter, pyjama’s van Rocky zijn niet de enige pyjama’s van PAW Patrol die u in ons aanbod vindt. Is uw kind gefascineerd door politiehond Chase? Schaf dan een leuke pyjama van deze kleine held aan. Geniet uw kind van de avonturen van Marshall de brandweerhond? Dan is een brandweermanpyjama echt wat voor hem of haar! Kortom: u vindt van elke heldhaftige puppy uit PAW Patrol, of dit nu Rocky of Chase is, wel een pyjama in het aanbod aan pyjama’s van DaRu-Deals!

 

Zoek een leuke pyjama uit en plaats een bestelling

Bekijk op uw gemak ons aanbod aan licentieartikelen van PAW Patrol, waaronder pyjama’s en PAW Patrol-ondergoed, en bestel al uw items naar keuze. Wanneer u meer dan € 50,- besteedt, wordt uw bestelling kosteloos verzonden naar uw adres in Nederland of België. U ontvangt uw bestelling bovendien de volgende werkdag al, wanneer u voor 17.30 uur bestelt en betaalt. Wacht niet langer en bestel dus direct! Heeft u vragen? Dan bereikt u ons via +316-51580623 of het contactformulier.