Marvel-sokken

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als u een groot van bent van de avontuurlijke films van Marvel, mag een paar sokken van uw favoriete helden niet ontbreken uit in kast. Waarom zou u saaie sokken dragen, als u ook sokken van The Avengers kunt dragen? Bestel een paar voor uzelf en voor uw kind bij DaRu-Deals, dé webshop voor licentieartikelen, en match met elkaar!

 Marvel sokken

 Bekijk ook onze andere sokken:

Nu shoppen

Bestel van Marvel leuke sokken voor volwassenen en kinderen

Bent u fan van The Hulk? Of is Iron Man uw favoriete superheld? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, in onze webshop vindt u sokken van Marvel met uw superhelden erop. Deze koopt u voor uzelf, maar wij verkopen deze ook voor kinderen. Zo kleedt u zich samen met uw zoon in dezelfde stijl, voor het echte vader-zoongevoel! De kindersokken zijn verkrijgbaar tot en met maat 34. De sokken van Marvel voor volwassenen gaan tot en met maat 46.

Zoek een paar naar keuze uit

Zoek een leuk paar sokken van Marvel voor uzelf uit en vergeet niet om een paar voor uw kleine mee te bestellen. Is uw zoon geen fan van Marvel, maar wel van Disney Cars of PAW Patrol? Ook daar verkopen we sokken van. Ontdek het aanbod en plaats uw bestelling. Wij versturen deze gratis binnen Nederland en België bij besteding van meer dan € 40,-. Bovendien bent u verzekerd van snelle levering. Wilt u meer weten over ons aanbod, of heeft u vragen? Bel dan naar +316-51580623 of vul het contactformulier in.