Handdoek van Bing

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

Als u zwemkleding van de televisieserie Bing Bunny/Konijn bestelt in de webshop van DaRu-Deals, bestel dan ook gelijk een handdoek en teenslippers mee. Uw kind is dan in één keer klaar voor het strand of het zwembad. Kies het strandlaken dat u en uw kind het leukst lijkt en plaats online een bestelling, zodat uw producten binnen zijn voordat u de eerstvolgende keer gaat zwemmen.

 bing

 Bekijk ook onze andere bing producten:

Nu shoppen

Zwemmen met Bing doet u met een bijpassende handdoek

Als Bing Bunny/Konijn de lievelingsserie is van uw kind, wil hij of zij dit konijn het liefst de hele dag met zich meenemen. Naast dat u van Bing Bunny een T-shirt kunt kopen, kunt u er ook voor kiezen om producten van deze serie te kopen voor tijdens het zwemmen. Er zijn verschillende strandlakens waar u een keuze uit mag maken. Bovendien koopt u hier bijpassende teenslippers bij uw handdoek van Bing.

Profiteer van gratis verzending

Wilt u snel genieten van de handdoek van Bing Bunny/Konijn? Plaats dan snel een bestelling in onze webshop. Als u vóór 17.30 uur bestelt en betaalt, wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd en ontvangt u alles de volgende dag al. Bekijk bovendien ook ons assortiment aan slippers van PAW Patrol. Als u namelijk bestelt voor een bedrag van meer dan € 50,-, is de verzending gratis. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +316-51580623 of vul ons contactformulier in.