T-shirt van de Minions bestellen

  • Echte licentieartikelen
  • Verzending in 48 uur
  • Kinderen én volwassenen

U zit bij DaRu-Deals goed als u een T-shirt met print van de Minions wilt bestellen. In onze kledingcollectie vindt u zeker een Minion-shirt dat u leuk vindt voor uw zoon of dochter. Als u bovendien vóór 17.30 uur bestelt en betaalt, wordt uw pakketje de volgende werkdag geleverd. Zo heeft uw kind snel plezier van uw bestelling.

 

Minions

 Bekijk ook onze andere t-shirts:

Nu shoppen

 

Een T-shirt met opdruk van de Minions bestellen in deze webshop

Als u besluit voor uw kind een T-shirt van de Minions te bestellen, heeft u keuze uit diverse prints en kleuren. Er zit dus altijd iets leuks bij voor uw zoon of dochter. Let bij het bestellen wel op dat het T-shirt dat wij in onze webshop aanbieden, in de juiste maat voor uw kind verkrijgbaar is. Wij helpen u graag als een maat niet voorradig is.

 

Ontdek alle kleding met Minions erop

Wilt u naast een T-shirt van de Minions ook ondergoed van de Minions bestellen? Neem dan snel een kijkje in onze collectie Minions-artikelen. Als u meerdere artikelen bestelt bij ons, bent u bovendien goedkoper uit. Als u bestelt voor een bedrag van meer dan € 50,-, hoeft u namelijk geen verzendkosten te betalen. Heeft u vragen over een van onze producten? Bel dan naar  +316-51580623 of vul ons contactformulier in.